veganmannen.blogg.se

Huvudsakligen ska den här bloggen handla om kost och träning. Men det kan även komma upp inslag av andra saker som jag känner för att skriva om!

Restauranger

Publicerad 2014-12-15 11:21:37 i Allmänt,

När man går på en restaurang så vill man gärna ha möjligheten att kunna välja mellan olika rätter. Det är en av flera anledningar till varför man går på en restaurang. Vanligtvis finns 1-3 vegetariska rätter vilket är alldeles för lite. För att få en vegansk måltid så måste man komma till en större stad såsom Umeå eller Luleå. I en stad såsom Skellefteå så finns många restauranger men finns inte en enda som är inriktad på att göra vegetarisk mat. Hoppas något sådant kommer upp inom en snar framtid.

Kommer inte exakt ihåg när och vad stället hette. Men det jag kommer ihåg var att det var goda sallader där och stället låg mittemot vintergatans parkeringsuppgång. Med risk för att låta gammal så... På den tiden så var jag inte vegetarian eller hade köpkraft att äta på restaurang. Var bara där ett fåtal gånger men kommer däremot ihåg att jag alltid var nöjd när jag gick därifrån. Någon som kommer ihåg namnet får gärna påminna mig.

Har såklart själv haft tanken att starta en restaurang som inriktar sig på vegansk/vegetarisk mat. Det som stoppar mig är att intresset är för litet i den här staden.

Veganmannen?

Publicerad 2014-12-02 23:26:52 i Allmänt,

Kan inte direkt kalla mig veganmannen längre, just därför har det inte funnits någon motivation till ett inlägg här. Ska däremot försöka göra en förändring på det, då jag uppskattar att titta tillbaka på det jag tidigare har gjort och få en känsla av vart man varit någonstans och vart man är.
 
Innehållet jag tänker lägga upp här däremot ska vara veganskt, trots allt så har ju bloggen det namnet!
 
Blev inte något längre inlägg än såhär! Over and out! 

Om

Min profilbild

Erik Näslund

26 år, vegan, energifull, glad, trevlig, rolig, häftig, ball, tränad, impulsiv, nörd etc etc.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela