Färgglad sallad och dylikt!
En färgglad, matig och krispig sallad! Personligen så vill jag ha så många färger som möjligt när jag gör en sallad, för den är aptiligare att äta. Givetvis så måste man tänka på smak kombinationerna, nog för man äter mer med ögat än man kan tro. Det är därför man lägger upp så prydligt på en restaurang just för att förstärka smaken ytterligare.
Den här salladen är för 2-4 personer. Äter den själv på 2 serveringar. Ett tips är att först sätta på riset så kan du hacka upp alla grönsaker. Vitkålen och morötter rev jag. Om man har en köksberedare så går det lätt att lägga ner dom där också.
Ingredienser:
3 st Tomater
3 st Morötter
1/8 delar Vitkålshuvud
3/4 delar Gurka
1.5 dl Okokt Råris
3 st Champinjoner
Kryddning:
Oregano
Cayennepeppar
Salt
Olivolja
För den som vill ha den extra matig:
Hampapulver
Nötter eller frön av valfri sort
(mobilen är fortfarande på lagning) :'(